top of page

lör 01 juli

|

Klintemåla

Stå upp i båten med Hanna K Mölstad

Sommaren första och bästa skratt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Stå upp i båten med Hanna K Mölstad
Stå upp i båten med Hanna K Mölstad

Tid och plats

01 juli 2023 19:00

Klintemåla, 572 95 Klintemåla, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Förra sommaren steg komikern Hanna K Mölstad upp på scen på Valborgs i Klintemåla och publiken älskade henne och Malmökomikern, sommarboende i Oskarshamn, älskade dom tillbaks.  Nu tar Hanna med sig två av sina bästa och roligaste komikervänner för en ny helkväll och för att slå skratten från förra sommaren.  Hon är snabb i snacket älskar att skruva till sitt och andras liv. Någon sa att hon är exceptionellt kvick och smart, det kan dock ha varit hon själv. Hanna har skojat på de flesta av Skånes större scener men även i Göteborg, på Norra brunn och runt i Småland. Hon har även deltagit med flera egna shower på Lunds comedy Festival. Detta när hon inte roddar familj och lite knäppa vardagsjobb hon gärna driver med.

Martin Svensson från Helsingborg är sjuksköterskan som för 25 år sedan sadlade om och blev komiker och som sedan dess roat Sverige på heltid med sin träffsäkra vardagshumor. Martin uppträder över hela landet och är, trots att han inte är ”känd från TV”, en av Sveriges mest bokade komiker. Han är en utpräglad livekomiker och har en suverän fingertoppskänsla att känna av publiken så att humorn alltid hamnar på precis rätt nivå. Med över 2700 föreställningar i bagaget är han en riktig ringräv som alltid levererar. Martin ses bland annat på Norra Brunn i Stockholm där han uppträtt sedan 1997. Martins humor brukar beskrivas som vuxen, smart och över bältet, och det blir nästan alltid också någon sång till ukulelen. Vi utfärdar en varning för kramp i skrattmusklerna!

Sist men definitivt inte minst - en tvättäkta Smålandskomiker från Sveriges golvbrunn - Erik Börén. Växjös storbokare och enligt honom själv sopar mattan med alla andra på Lunde Comedy Slam. Född 1 augusti 1980 i Malmö, är förutom komiker, skådespelare och radiojournalist. Han började sin stand-up karriär 2007 och har sedan dess uppträtt på bland annat Norra brunn, Oslipat och Lund Comedy Festival. Han har turnerat med bland andra David Batra, Robin Paulsson och Magnus Betnér.

Det kommer finnas grill att köpa med dricka. Allt sker i Höckerfelts fina loge. 

Vi utlovar en oförglömlig skrattkväll på landet i skärgården.

Biljetter

  • Stå upp i båten - 1 juli

    220,00 kr
    +5,50 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

Evenemangsinfo: Events
bottom of page